Непријатни инцидент догодио се пре неколико година на аеродрому због поседовања копија кофера једног познатог бренда: 

- Вукла је два кофера кад јој је у аеродромској згради пришло неколико људи са службеним легитимацијама- открио је тада извор Курира који се нашао на лицу места, и додао:

- Дара је у први мах била збуњена, спустила је путне торбе и, схвативши шта јој говоре, поцрвенела као булка. Око ње су се убрзо окупили знатижељници, па се померила у страну. Отворила је оба кофера и убрзо почела да пребацује ствари у најлон кесе, а кофери су заплењени пошто је одмах установљено да су копије. Дара је због тога морала да плати казну од пет хиљада франака, али блам и подсмех присутних много су гора казна од новчане- додао је извор и описао шта се пором догодило:

Фото: Алекса Станковић

 

- Певачица је потом с кесама у рукама напустила "место злочина", док су фалш кофери остали у рукама инспектора из фирме познатог бренда. Ово се десило зато што су челници чувеног бренда још неколико година пре тог тренутка обзнанили да ће све оне које примете да имају лажњаке с њиховим знаком хапсити или новчано кажњавати- закључио је извор.

Дара тада није желела да даје изјаве поводом тог догађаја: 

- Последњих десет година улажем у каријеру, па све трошим на торбице. Понекад помислим и да сам болесна колико их имам. Не могу да верујем да се наши певачи не буне када се напише тако нешто. Они мисле да је то маркетинг. Какав маркетинг? Мени не треба лоша реклама- рекла је тада Дара Бубамара за "Ексклузив".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".