Neprijatni incident dogodio se pre nekoliko godina na aerodromu zbog posedovanja kopija kofera jednog poznatog brenda: 

- Vukla je dva kofera kad joj je u aerodromskoj zgradi prišlo nekoliko ljudi sa službenim legitimacijama- otkrio je tada izvor Kurira koji se našao na licu mesta, i dodao:

- Dara je u prvi mah bila zbunjena, spustila je putne torbe i, shvativši šta joj govore, pocrvenela kao bulka. Oko nje su se ubrzo okupili znatiželjnici, pa se pomerila u stranu. Otvorila je oba kofera i ubrzo počela da prebacuje stvari u najlon kese, a koferi su zaplenjeni pošto je odmah ustanovljeno da su kopije. Dara je zbog toga morala da plati kaznu od pet hiljada franaka, ali blam i podsmeh prisutnih mnogo su gora kazna od novčane- dodao je izvor i opisao šta se porom dogodilo:

Foto: Aleksa Stanković

 

- Pevačica je potom s kesama u rukama napustila "mesto zločina", dok su falš koferi ostali u rukama inspektora iz firme poznatog brenda. Ovo se desilo zato što su čelnici čuvenog brenda još nekoliko godina pre tog trenutka obznanili da će sve one koje primete da imaju lažnjake s njihovim znakom hapsiti ili novčano kažnjavati- zaključio je izvor.

Dara tada nije želela da daje izjave povodom tog događaja: 

- Poslednjih deset godina ulažem u karijeru, pa sve trošim na torbice. Ponekad pomislim i da sam bolesna koliko ih imam. Ne mogu da verujem da se naši pevači ne bune kada se napiše tako nešto. Oni misle da je to marketing. Kakav marketing? Meni ne treba loša reklama- rekla je tada Dara Bubamara za "Ekskluziv".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".