Како медији сазнају глумац ће у Србији провести само 24 сата, па ће му зато распоред бити густ и напоран.

 Џони Деп ће имати конференцију за медије, затим обилазак студија, а увече ће се састати на вечери с председником Србије Александром Вучићем. Тренутно се зна да ће бити смештен у председничком апартману једног познатог хотела, док ће му на ручку и вечери, како се наводи, бити служена национална јела из Србије, као и наша ракија и вино.

Фото: Профимедиа

 

- Ћевапчићи и колеге из Србије су фантастични - изјавио је Деп за РТС прошле године на Берлинском фестивалу, где је промовисао филм "Минамата".

Током београдске посете Џони Деп, Андреа Јерволино и леди Моника Бакарди, као и Милош Биковић, представиће свој најновији заједнички пројекат "Пафини", реализован уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије. Ово је наставак дугорочне сарадње коју Деп има с филмском и телевизијском продукцијском кућом "Јерволино & леди Бакарди ентертејнмент", као и матичном компанијом "Јерволино студиос" из Србије. Прва сезона овог првог анимираног серијала креираног у Србији, састављена од 54 епизоде најквалитетнијег садржаја за децу и све љубитеље анимације, биће ускоро доступна на стриминг платформама широм света. На креирању серијала у претходних годину дана радило је више од стотину уметника и креативних стручњака из Београда и Новог Сада.

Глумац је више пута био у нашој земљи, и не крије срећу и задовољство док говори о томе.

- Обожавам Србију и Србе - изјавио је прошле године у Монте Карлу Џони Деп.

Он је први пут у Србији био 1992. године.