Kako mediji saznaju glumac će u Srbiji provesti samo 24 sata, pa će mu zato raspored biti gust i naporan.

 DŽoni Dep će imati konferenciju za medije, zatim obilazak studija, a uveče će se sastati na večeri s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Trenutno se zna da će biti smešten u predsedničkom apartmanu jednog poznatog hotela, dok će mu na ručku i večeri, kako se navodi, biti služena nacionalna jela iz Srbije, kao i naša rakija i vino.

Foto: Profimedia

 

- Ćevapčići i kolege iz Srbije su fantastični - izjavio je Dep za RTS prošle godine na Berlinskom festivalu, gde je promovisao film "Minamata".

Tokom beogradske posete DŽoni Dep, Andrea Jervolino i ledi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat "Pafini", realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Dep ima s filmskom i televizijskom produkcijskom kućom "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment", kao i matičnom kompanijom "Jervolino studios" iz Srbije. Prva sezona ovog prvog animiranog serijala kreiranog u Srbiji, sastavljena od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije, biće uskoro dostupna na striming platformama širom sveta. Na kreiranju serijala u prethodnih godinu dana radilo je više od stotinu umetnika i kreativnih stručnjaka iz Beograda i Novog Sada.

Glumac je više puta bio u našoj zemlji, i ne krije sreću i zadovoljstvo dok govori o tome.

- Obožavam Srbiju i Srbe - izjavio je prošle godine u Monte Karlu DŽoni Dep.

On je prvi put u Srbiji bio 1992. godine.