Миодраг је објавио фотографију са својом супругом, а уз њу је написао и подужи текст пун љубави.

- Хеј, Ољка, ово пишем нама. Да будемо снажни, да све што није лепо, а на шта наиђемо кроз живот прескочимо (прво ти на моје крке), па ја свој одраз који је остао од баскета, да све негативно што покуша да се закачи на наше позитивно само склизне и остане за нама и да се томе смејемо, да чувамо једно друго као што смо и до сада, будемо подршка једно другом, будемо сапутници који путују кроз живот са самопуздањем, срећни, задовољни, насмејани, ведрог духа, мисли, да се волимо и гурамо једно друго напред, кад год је то потребно. Ништа није јаче од нас самих - написао је он и додао:

- Хеј Ољка... Од данас смо још јачи тим. Тим који побеђује, а и ако дође некад до потешкоћа, заједничким договором тражимо тајмаут и направимо стратегију која је добтина комбинација. Волим те бескрајно. И као што каже Гиле, идемо даље.

Подсетимо, Оливера је у осмом месецу трудноће, а глумачки пар се упознао током снимања серије "Жигосани у рекету", где Миодраг тумачи улогу кошаркаша Луке, а Оливера новинарке Татјане. Мало је требало да схвате да их осим глуме привлаче и љубав према природи, животињама и много чему другом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".