Међутим, за овај пројекат је не везују лепе успомене, с обзиром да јој је усред преминуо пријатељ и сарадник.

Наиме, на пола снимања филма естрадни менаџер и продуцент Радосав Рака Ђокић је преминуо после тешке операције и није дочекао да види ово остварење.

Фото: Игор Маринковић

 

- Он је мени све био и одједном, преко ноћи, ја сам остала без њега. Снимање филма у току, остало је много неплаћених ствари, јер је то сасвим нормално, снимали смо, човек је имао планове шта како да уради и одједном га нема... - причала је Дргана својевремено и додала:

- Ја сам знала колика је његова жеља била да снимим тај филм. Себи сам рекла: "Драгана, ти то мораш!" То је један ужасно тежак период... Прво, емотивно тежак. Психички сам била растројена јако, а физички исто", признала је певачица, а потом открила да су поједини сарадници искористили тешку ситуацију у којој се нашла како би јој додатно наудили и нанели јој бол.

- Чак, нажалост, имала сам једно ружно искуство. Једна особа која је глумила у филму после Ракине смрти тражила ми је дупли хонорар! Сачекао је ситуацију, знао је да ме има у рукама јер је пола филма снимљено, не исплати ми се да поново снимам сцене са неким другим... Просто сам морала да пристанем на ту уцену и дупло сам платила. Да ли ми верујете да понекад избегавам да погледам свој филм јер ме тако тужне успомене и болне успомене везују за њега", искрена је била Драгана у популарној ТВ емисији.

Иначе, Рака је средином 1980. године започо Лепом Бреном и Слатким грехом где под његовим сјајним организационим способностима постају једна од најпопуларнијих музичких звезда тог времена.

Лепа Брена је једном приликом објавила никад виђену фотографију са њим и истакла да је он заслужан за њену каријеру.

"Човек који је усмерио моју каријеру, маг био и остао", хвалила је чувеног Раку.

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".