Ксенија Пајчин трагично је изгубила живот у 33. години живота 16. марта 2010. године. Њу је убио њен тадашњи дечко, некадашњи манекен Филип Каписода, који је затим дигао руку и на себе.

Фото: Немања Костић

 

Овај догађај потресао је многе, а посебно оне естрадне уметнике који су били добри са Ксенијом, као што је то била Драгана Мирковић.

Певачица је једном прликом проговорила о непознаницама о њиховом односу, те испричала да је само два дана пред смрт Ксенија покушала да је добије.

Фото: Игор Маринковић

 

Како је Драгана објаснила два дана пред смрт Ксенија је желела да јој "нешто важно да каже", а како се нису чуле, певачица ће заувек остати у незнању.

"Два дана пре него што је трагично преминула рекла је мом сараднику: 'Молим те, реци Драгани да ме позове, имам нешто јако важно да јој кажем'. Он ми није рекао тог дана, није ми рекао ни сутрадан, када ме је назвао, рекао ми је да смо је изгубили. Ја никад нећу сазнати шта је важно имала да ми каже. Остало ми је то као да је нешто требало да урадим за њу, не знам шта је било. То ће ми остати рана на срцу дефинитивно", рекла је Драгана.

(Пинк)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".