Живот често није био благонаклон према југословенској звезди Марини Перазић, упркосм томе што јесте имала веома богату и славну музичку каријеру.

Пре одређеног времена јавност је до сржи потресла њена исповест о породичном насиљу које је преживљавала а приметнио је и да се певачица повукла из јавности како би покушала да пронађе мир. Зато се многи данас питају да ли је изглед Марине Перазић нешто другачији од оног по којем је публика памти, како она из доба осамдесетих када је Марина жарила и палила рок сценом тако и ова млађа која је, пак, превасходно памти из ријалитија.


Изглед Марине Перазић у одређеној мери остао је исти, још увек је плавуша са осмехом којем није дозволила да нестане упркос свему што јој се издешавало. Поред исповести о насиљу, тужне вести из живота Марине Перазић стигле су и пре две године када је њен отац у јеку пандемије преминуо у 88. години. Били су веома везани.

Међутим, певачица је некако наставила са животом и свим драмама, па изглед Марине Перазић данас на неки начин прати њену жељу да настави да се бави музиком чак и у овој животној фази. Она је недавно за црногорске медије испричала како је тамо планирала серију наступа, а на приватном плану посвећена је ћеркама Мији и Луни које су сада већ одрасле. Певачица је ове године напунила 64 године, али изглед Марине Перазић то не може да докаже, зар не?

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".