- За ових осам година се много тога променило, али када су "Звезде Гранда" у питању, које траје већ 18 година, ствари су остале исте, међутим, нико није ни слутио да ће музичко такмичење стећи оволики успех.

- Ма, какви! Нико тада у целом нашем тиму, ни ја, ни Жељко, нити било ко други, нико није могао да верује да ће "Звезде Гранда" стећи такав успех. Тако смо прескакали године, па је 2009. године победио Дарко Лазић, прескочили смо још једну годину након тога, а онда смо од 2011. године кренули са петом сезону, видели смо колико народ воли ово такмичење, и од тада нисмо стали, не прескачемо ниједну годину! Ево нас овде где сада - истиче поносно Саша и открива да је досад на аудицијама "Звезде Гранда" прошло 120.000 кандидата.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ми кад посматрамо кандидата, прво гледамо глас и певање. То је неких 50-60 посто, али то није довољно. И ви сте сведоци да то данас није довољно, ту сад постоје и стајлинзи, изглед, понашање, харизма... Велика је ствар и шта се коме налази у глави и како се понаша, како размишља о свему томе. Мора и да има неку интелигенцију и психичку стабилност, која је и највећи проблем - открива Поповић и каже да не би могао да издвоји највећу "Звезду Гранда":

- Има их доста, заиста, не бих могао да кажем ко је највећа звезда. Али ево, Тања Савић из 2004. године и дан-данас пуни клубове, хале, има добре песме, албуме, доста је тражена. Бане Мојићевић је врхунски певач, добар забављач, ради посао фантастично, али оно што је њему недостајало јесте класичан хит. Да ли је сад то наша грешка у тиму, не знам, али када питате који је хит Банета Мојићевића, не можете да се сетите. Али кад поменете Тању Савић, ту је хитова колико хоћете! Од "Тако млада" до "Златника", па и ових новијих... Ту је и Дарко Филиповић из те генерације, његова песма "Она, она" се доста певала, сви је знају кад се спомене његове име - прича директор "Гранда" у "Премијери".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".