Бивши муж певачице Весне Змијанац са којим има ћерку, за своју душу отворио је угоститељски објекат: 

- Влада је скоро отворио кафић. Још се није уходао. Отворио га је поред свог пријатеља, па су сад конкуренција. Има леп поглед на реку. То је он урадио за своју душу, да има чиме да се занима у пензији. Пријатан је јако човек, срдачан. Није му лош овај бизнис, али видећемо како ће да иде. Сад креће баш хладно време, па није најбољи део године за угоститеље, али не треба губити наду. Весну нисам видео да је била на отварању, а ни Николију. Можда су биле када их нико није видео. Није то велики простор, мали је то објекат, али опет може фино да се заради. Нажалост, данас није дошао на посао, можда је отишао да завршава папирологију. Обавезе су велике око угоститељске делатности, није то лако... Рекао ми је да је ово отворио за свој мерак, нема неке амбиције -испричао Владин комшија и пријатељ, који је био међу првим гостима кафића. 

Јовановићу никада није била намера да се експонира у јавности. После развода од певачице, оженио се поново, а друга супруга подарила му је још двоје деце. Интересантан податак је да је радио и као директор маркетинга РТС, али никада није волео медијску пажњу, па му је, причају упућени, сметало и када је Николија решила да постане певачица.

- Мој отац је алергичан на све што има везе са шоу-бизнисом још из периода када је био са мојом мамом. Он ми као доктор наука не би саветовао да се бавим певањем - изјавила је раније Николија за један магазин.

Владу смо у јавности могли видети када је дошао да види Николију када се породила. Подсећања ради, Весна Змијанац је пре Владе била у браку с Мирољубом Аранђеловићем Кемишем, а та љубав се завршила после неколико година заједничког живота. После тога је упознала Владу, с којим је добила ћерку. Више није удавала, али је имала неколико турбулентних веза.

(Курир.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".