Bivši muž pevačice Vesne Zmijanac sa kojim ima ćerku, za svoju dušu otvorio je ugostiteljski objekat: 

- Vlada je skoro otvorio kafić. Još se nije uhodao. Otvorio ga je pored svog prijatelja, pa su sad konkurencija. Ima lep pogled na reku. To je on uradio za svoju dušu, da ima čime da se zanima u penziji. Prijatan je jako čovek, srdačan. Nije mu loš ovaj biznis, ali videćemo kako će da ide. Sad kreće baš hladno vreme, pa nije najbolji deo godine za ugostitelje, ali ne treba gubiti nadu. Vesnu nisam video da je bila na otvaranju, a ni Nikoliju. Možda su bile kada ih niko nije video. Nije to veliki prostor, mali je to objekat, ali opet može fino da se zaradi. Nažalost, danas nije došao na posao, možda je otišao da završava papirologiju. Obaveze su velike oko ugostiteljske delatnosti, nije to lako... Rekao mi je da je ovo otvorio za svoj merak, nema neke ambicije -ispričao Vladin komšija i prijatelj, koji je bio među prvim gostima kafića. 

Jovanoviću nikada nije bila namera da se eksponira u javnosti. Posle razvoda od pevačice, oženio se ponovo, a druga supruga podarila mu je još dvoje dece. Interesantan podatak je da je radio i kao direktor marketinga RTS, ali nikada nije voleo medijsku pažnju, pa mu je, pričaju upućeni, smetalo i kada je Nikolija rešila da postane pevačica.

- Moj otac je alergičan na sve što ima veze sa šou-biznisom još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - izjavila je ranije Nikolija za jedan magazin.

Vladu smo u javnosti mogli videti kada je došao da vidi Nikoliju kada se porodila. Podsećanja radi, Vesna Zmijanac je pre Vlade bila u braku s Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, a ta ljubav se završila posle nekoliko godina zajedničkog života. Posle toga je upoznala Vladu, s kojim je dobila ćerku. Više nije udavala, ali je imala nekoliko turbulentnih veza.

(Kurir.rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".