Ана Николић последњих дана изузетно је кивна на свог бившег супруга, репера Стефана Ђурића Расту, који је јуче у свом дому на Врачару прослави свој 33. рођендан у друштву ћерке Таре. Емотивне тренутке са прославе поделио је на свом Инстаграму. 

Фото: Н. Скендерија

 

 

Певачица није бирала речи када је прозивала бившег на Инстаграму, називавши га ''наркоманом'' и ''великим татом'', док је он остао суздржан, те није желео да коментарише јавне излете своје бивше, како каже, да би максимално заштитио њихову ћерку Тару.

Док је Раста промовисао нову песму у једном престоничком хотелу, екипа емисије ''Папарацо Лов'' пратила је певачицу у њеној дневној рутини Београдом. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Paparazzo Lov // DNK

 

 

Николићева је позвала такси, који ју је са ћерком Таром одвезао до једног престоничког хотала. Оно што је привукло посебну пажњу гледалаце, јесте да је Ана све време без бруса, а бахато понашање у таксију шокирало је све.

Наиме, Ана је запалила цигарету, иако је у такси возилима строго забрањено пушење. Док ју је таксиста возио кроз центар града, певачица је избацила руку кроз прозор, а потом и десну ногу. 

Певачица је наводно појачавала музику до даске, а потом је од возача захтевала да изађе и купи јој потрепштине.

Фото: Јутјуб принтскрин/Paparazzo Lov // DNK

 

 

Када је изашла из аутомобила била је без шминке, са тамним наочарима, изгледала је збуњено и није носила брусхалтер, те јој се све оцртавало.

Подсетимо, певачица је најавила тужбу за бишег супруга Стефана Ђурића Расту, истакавши да че репер морати да сноси консеквенце за сва злодела која јој је учинио. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".