Певач Дарко Лазић наступао је на једном популарном фестивалу, а многи из људи из публике су се питали шта се са њим тачно десило.

Наиме, док је певао свој велики хит, на снимку популарне друштвене мрезе ТикТок се примети како певач тешко извлачи тонове и све време му пуца глас.

 

 

Како су сви навикли на добре вокалне способности младог певача, многи су након овог наступа били шокирани.

- Пева добро, али има једно велико "али"! Више је певала публика него он. Стално кад је био рефрен и ми једва чекали да чујемо како он то пева, Дарко остави публици то да отпева. Тотално безвезе - гласио је коментар на друштвеној мрежи ТикТок, док су се након тога коментари само низали.

 

 

"Неће да се умара", "Није то тај Дарко, много фалшира док пева, није то пре радио", "Ужас, пропао је и певачки доста", "Он се напије и више не може да пева песму", "Ау брате, шта је ово?", "Шта му је, да ли је добро?", "Страшно", "Креће крв из ушију", гласили су негативни коментари на друштвеној мрежи ТикТок.

Већина корисника Јутјуба наводи да је Дарко или под дејством алкохола, или наркотика, а његове фалшеве и неартикулисани вокал нема ко није приметио.

Фото: АТА имагес

 

 

"Дарко је очити пример кад ти бог да све, а човек то погази. Онда следи повратак на стари почетак; Бело око њега све је бело; Како је оперисао желудац нема више тај глас, ту снагу у гласу и боју; Држ' се за микрофон Даре; Тако добар глас, а лик лагано пропада; У једном клубу је једва отпевао сат времена; Нема лека апотека, а нема ни црна река; 
Овај Дарко на овом наступу све живо певао фалш...? Дрога, алкохол или нешто треће", биле су тек неке од негативних критика на Лазићев рачун, док је било и оних који су му пружили подршку, а ви проценити сами његово извођење на следећим снимцима.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".