Поводом оптужби Милене Поповић, удовице убијеног косовског политичара Оливера Ивановића, да Оливерова породица покушава њој и њеном сину Богдану да отме стан у Београду у којем живе, а који су, како каже, купили она и њен покојни супруг за време његовог живота, огласио се Александар Ивановић, братанац убијеног политичара.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

 

Он каже да је све на законима и суду, а да његова породица не жели да учествује у медијском циркусу.

- Примена закона није отимачина, него закони и надлежни органи треба да одреде ко и колико удела има у чему. А што се свега осталог тиче, могу само да кажем да моја породица од првог дана жели јасно да стави до знања свима да ми нећемо да учествујемо ни у каквом ријалитију и циркуској представи којима се скреће пажња с једине теме која је битна, а то је ко је наручио и извршио убиство Оливера Ивановића. За све друго не одговарамо и не желимо да се уплићемо јер нисмо део медијског циркуса - казао је Ивановић.

Тешке речи

Подсетимо, Милена Поповић је испричала да су покојни Оливер и она 2013. године купили стан у Београду, а за који је било планирано да остане њиховом једанаестогодишњем сину Богдану.

Фото: Инстаграм принтскрин/milena_bogdan

 

 

- Средњем сину је Оливер преписао свој стан кад се оженио, а другој двојици синова пребацио је новац за стан на рачун. То значи да су они стамбено обезбеђени и сада је упитан стан у Београду, који је, по Оливеровој жељи, требало да припадне Богдану. Они желе део тог стана! Поред свега што имају, а од чега Богдан није имао ни динара свих ових година, ту мислим на закуп локала за који узимају више од 2.000 евра месечно и осталих ствари које су после Оливерове смрти присвојили, да не кажем отели од мене и Богдана! Они желе да буквално Богдан остане без крова над главом, без онога што је отац њему оставио! То знају многи други људи који о томе могу да говоре. Ја ћу се борити свим расположивим средствима да до тога не дође - испричала је Милена Поповић.

(Курир)

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".