Српска политичарка Милена Поповић и народна посланица у Скупштини Србије од 2020. године и чланица напредне странке, својим објавама на друштвеној мрежи Инстаграм не престаје да интригира јавност.

 

 

Од како је Милена објавила да су Игор Јурић и она у емотивној вези, коју је јавност оштро искритиковала, она је убрзо након тога склонила заједничку фотографију са свог профила.

Својим свакодневним објавама интригира своје пратиоце. Иако је Игор Јурић био разведен када су они отпочели своју романсу, они су дуго крили своју везу од очију јавности, али су се појављивали заједно на свим друштвеним догађајима.

Иако је ангажована у политици, Милена је завршила историју уметности, а тренутно је докторанткиња на Мегатренд факултету. Предаје на Универзитету у Приштини, а радила је у кабинету премијера у сектору за културу.Из емотивне везе са политичаром Оливером Ивановићем има сина Богдана.

 

 

Она је после више од четири године од његовог убиства, поделила са својим пратиоцима да је у вези са Игорем Јурићем са којим живи у Новом Саду.

Својом недавном објавом на Инстаграм профилу у којој је елегантној розој хаљини која открива њене прелепе ноге, направила је праву пометњу на Инстаграму.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".