Рођендан Немање Гудеља је постао права инстаграмска сензација. Прво је честитка Анастасије Ражнатовић привукла општу пажњу, јер је млада певачица објавила врло занимљив видео.

Њен дечко уопште није био свестан да га снима, а кад је схватио да га камера "хвата" послао јој је сладак пољубац. Порука је привукла већу пажњу зато што се због претходне сумњало да су Анастасија и Гудељ раскинули. Вечерас је, међутим, објављена још једна честитка, која је направила прави "бум".

Фото: АТА имагес

 

 

Реч је о колажу слика и клипова који је поводом братовљевог рођендана припремила сестра Вања Гудељ. Њих двоје су васпитани да показују велику нежност и љубав једно према другом. Тако је Немања њој честитао рођендан речима "мој драгоцени дијаманту" и "звездо у успону", бирајући тако помало необичне речи.

Сада је Вања узвратила поруком: "Мој животе, срећан рођендан. Колико год година да имамо, заувек ћу остати твоја мала девојчица. Нису потребне речи, јер слике показују да си ти мени читав свет."

 

 

Међутим, управо су слике изазвале огорчене коментаре на Инстаграму. На некима се види како се сестра и брат љубе у уста, што су многи прокоментарисали као неумесно па и болесно. 

"Је ли мислите вам неко завиди на овом болесном понашању?", гласио је један од дужих коментара. "Овде није проблем `САМО` то сто се ви љубите у уста. Овде постоји нешто јос дубље и одвратније а то је потреба да другима преставите како се `волите`. Да заиста постоји безгранична и нормална љубав нити би се љубили у уста нити би имали потребу да некоме то покажете /докажете оваквим објавама, спајалицама, катанцима, дијамантима Итд", пише у овом коментару. 

Фото: Инстаграм принтскрин/vanjagudelj27

 

 

Алудира се на емотиконе који стоје у Вањиној објави - дијаманти, катанци и слично.

"Кога брига уосталом?!", пише даље у том коментару. "Како то да себи не поставите питање зашто други људи немају овакве објаве? А да други се не воле. Само ви. Јадне оне жене које дођу у васу кућу јер колико видим мушки дио секте нити се стиди нити чуди. Не би им у кожи била. Ма ни њима а ни вама.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".