- Био је то, вероватно, најтежи тренутак у мом животу откако ми је умро отац.

Овим речима описује Кристијано Роналдо смрт сина који је умро на самом порођају 18. априла. Дечак је добио име Анђел, а његова сестра близнакиња Бела је преживела.

 

 

- Кад имате дете, очекујете да ће све бити нормално. И кад се деси проблем, буде тешко - испричао је славни Португалац преживљавајући поново ту тешку трагедију.

- Ја и Ђо (Хеорхина) смо имали тешких тренутака. Било је веома, веома тешко разумети шта се дешавало у том периоду мог живота. У фудбалу нема стајања, било је много такмичења. А мени је то био, вероватно, најтежи тренутак у животу.

Роналдо је додао да је малишан кремиран и да пепео стоји уз урну фудбалеровог оца. Кристијано има капелу у самом дому.

 

 

- Стално причам с њима и увек су уз мене - додао је чувени спортиста. Помажу ми да будем бољи човек, да будем боља особа, да будем бољи отац. На то сам стварно поносан... на ту поруку коју ми шаљу, нарочито ону коју ми шаље мој син.

Роналдо се јако растужио док је причао о овој трагедији. Каже да је плакао пред најстаријим сином, Кристијаном Јуниором, кад му је говорио о Анђеловој смрти.

- И друга деца су запиткивала - где је друга беба, где је друга беба - објашњава Кристијано како је изгледао долазак његове веренице Хеорхине из породилишта.

 

 

Деци је објаснио да је Анђел на небу, па они и данас показују прстићима ка облацима и јављају свом малом брату кад ураде нешто за њега.

Са вереницом га је овај догађај још више зближио, каже Роналдо. - Никад раније нисам знао да човек може да буде у исто време толико срећан и толико тужан као кад је она дошла кући са малом Белом.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".