Певач Бојан Маровић јако млад је стекао велику популарност, а публика обожава његове песме и глас којим је освојио све када се појавио и победио на ''Сунчаним скалама''.

 

 

Међутим, његов пут је био трновит, није увек било лако, а од трагедије која је погодила његову породицу када је имао свега 16 година, никада се није опоравио. Бојанов отац Дарко, себи је одузео живот, а певач каже да се са тим губитком никада није помирио.

- Нисам стигао никад да му кажем толико ствари које бих му рекао. Мислио сам да ћемо бити јако матори кад будемо причали о свему. Мене су моји родитељи добили јако млади, тако да кад сам остао без оца нисам изгубио само тату, већ и пријатеља - рекао је Бојан у једној емисији па додао:

 

 

- Мој отац се убио. То је био тренутак, то није било планирано. Али, ја знам да он то није хтео, то је просто био тренутак слабости. Сви их имамо, кад ти је мука од свега. Кад сам га сахрањивао и спуштао у земљу тада је отишло пола мене. Никад се нисам опоравио од тога. Лаж је да време лечи ране. Не лечи, само то стави негде тамо. Много пута сам долазио на његов гроб и причао шта ме мучи. У почетку се јесам питао зашто и како је дошло до тога да себи одузме живот, али како године иду схватиш то је тако морало бити. Неко би кривио бога, али нема везе он са тим, то је само твоја одлука. Ништа није указивало да би могао да дигне руку на себе, никада. Зато је и био гром из ведра неба када се то догодило, а замисли само како боли након тога. Био сам мало љут неко време, јер сам сматрао да је требало да буде уз мене, али сам му опростио све - рекао је Бојан.

Певач је за мајку јако везан, а како каже срећан је што више не мора да ради два посла како би зарадила новац.

- Није мени био циљ да будем ни богат, а ни славан, мени је био циљ да моја мајка не мора да ради два посла. Никада више у животу. А моја мајка је радила некада и три, да бисмо ми данас били такви какви јесмо. Можда нисмо идеални, а ја сматрам да смо честити људи на крају - рекао је Бојан у емотивној исповести.

(Република)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".