Иванка и Раде одлучили су да се венчају када су с имали само 23. године, а љубав према позоришту је била пресудна за брак. Из велике љубави рођен је син Данило који је добио име по Радетовом оцу, а касније се родила и ћерка Луциј.

Пар се развео 1987.године а Раде је после развода Иванки посветио збирку песмама, у којој је написао "Од нас ништа није остало сем двоје одрасле деце која нас својим животима уверавају да то све није био тек сан и привид."

Бивши супружници су остали у пријатељским односима све до Иванкине смрти 2010. године. Преминула је од последица можданог удара у 63. години.

 Шербеџија данас ужива у браку са Ленком Удовички са којом има три ћерке, Нину, Вању и Милицу. Они су се упознали 1990. године у Суботици, а Ленка је иначе позоришна и оперска режисерка.

Занимљиво је да је ова породица врло често мењала адресу, живели су номадски начин живота, од Љубљане, преко Лондона, па све до Лос Анђелеса, а Ленка је као мала доста времена проводила у Боливији, с обзиром на то да је њена мајка Боливијка, а отац учесник Шпанског грађанског рата, Француског покрета отпора, Народноослободилачке борбе и друштвено-политички радник СФР Југославије, Лазар Удовички.

(Глоси)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".