Милош Биковић, један од најпопуларнијих и најбогатијих младих глумаца са наше јавне сцене, и даље чврсто стоји на земљи и труди се да његов пут ка успеху буде пример млађима.

Биковић се осврнуо на детињство, изазове с којима се суочио, али и на трновит пут који је прошао да би на исправан и поштен начин дошао до циља. 

Фото: АТА имагес

 

- Одабрао сам да се бавим глумом како бих могао да се играм са свим оним што је интригантно. У време када сам био тинејџер, криминал се такође популаризовао и тада су многи  кренули погрешним путем. Моја генерација се страшно ложила на филм „Видимо се у читуљи“. Цитирали су главне ликове и доживљавали тај свет као себи близак. С друге стране, ја то никада нисам доживљавао као реалан живот иако ми је било занимљиво да такве ствари анализирам а да не штетим својој заједници - рекао је глумац, а потом се дотакао и порока који су младима надохват руке.

- Нека вам увек буде у глави да су дисциплина и рад на себи једино што може да вас издигне из прашине. Свака будала може да узме џоинт да се надува или ексер да се покаже пред друштвом, а зашто бисте били још једна у низу будала? Не постоји ниједан оправдан разлог за то ма колико да се често осећате лоше, неприхваћено или као чудак. Правио сам и ја грешке, далеко од тога да сам све у животу радио исправно, али нисам дозволио да ме то склони с пута ка остварењу снова - навео је Милош, а потом проговорио о детињству и сиромаштву с којим се заједно с породицом борио.

Фото: Јадранка Илић

 

- Живот није лак ни за кога од нас. Можда ће мој син имати богатог оца, али ја нисам имао ту срећу. У раној младости сам научио да се одричем онога што родитељи не могу да ми приуште. То ме није умањило као дечака, касније тинејџера и мушкарца. Они који су имали све нису знали вредности не само материјалних ствари, већ и оних животних. Код мене се увек јављала жеља да себи зацртам циљеве такве да ми за њих треба снага целог ума и тела. Мали снови до којих се лако дође никада нису значили ништа - рекао је глумац.  

Фото: АТА имагес

 

Биковић је говорио о друштвеним мрежама које су последњих година узеле маха.

- Телефон узимам само када током снимања имам паузу. Своје слободно време не трошим на друштвеним мрежама јер је толико креативнијих и квалитетнијих ствари које не желим да испустим. Баш сам недавно схватио да ћу умрети а да нисам прочитао све књиге које желим да прочитам. Од тада сам још строжи према себи - рекао је Биковић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снимање филма ''Јужни ветар''

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".