Бритни Спирс често уме да својим објавама изненади пратиоце. Иако у последње време сви примећују да се са некадашњом поп иконом нешто дешава, посебно када објављује потпуно голе фотографије, певачица је сада открила и да има озбиљан здравствени проблем.

Фото: Инстаграм принтскрин/britneyspears

 

Бритни је пратиоцима открила да има проблема са живцима, због чега јој често трне десна страна тела:

- Сада плешем у ритму, Викторија...да... Оштећење живаца на десној страни мог тела... нема лека осим Бога, претпостављам... Оштећење живаца понекад настаје када ваш мозак не добије довољно кисеоника... Мозак ти се дословно гаси... бла бла бла стара прича... На том месту нисам дисала... Оштећење живаца узрокује утрнуће делова тела. Будим се три пута недељно у кревету и руке ми буду потпуно утрнуте… Живци су ситни и осећам се као да ми игле пролазе десном страном тела, све до врата, а део који ме најгоре боли је слепоочница на глави. Пече и страшно је - написала је Бритни уз видео на којем плеше.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

- Посљедње 3 године откада више нисам на том месту, била сам у благој несвестици, нисам могла да се суочим с тим. Као да је било превише застрашујуће бити овде. Иако мој Инстаграм није био на нивоу већине…хеј, дао ми је постојање и довео ме овде. Смешно је, али када плешем не осећам бол. Као да мој ум дословно одлази на место мог унутрашњег детета - додала је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања манекенке Наталије Водјанове

(Магазин Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".