Britni Spirs često ume da svojim objavama iznenadi pratioce. Iako u poslednje vreme svi primećuju da se sa nekadašnjom pop ikonom nešto dešava, posebno kada objavljuje potpuno gole fotografije, pevačica je sada otkrila i da ima ozbiljan zdravstveni problem.

Foto: Instagram printskrin/britneyspears

 

Britni je pratiocima otkrila da ima problema sa živcima, zbog čega joj često trne desna strana tela:

- Sada plešem u ritmu, Viktorija...da... Oštećenje živaca na desnoj strani mog tela... nema leka osim Boga, pretpostavljam... Oštećenje živaca ponekad nastaje kada vaš mozak ne dobije dovoljno kiseonika... Mozak ti se doslovno gasi... bla bla bla stara priča... Na tom mestu nisam disala... Oštećenje živaca uzrokuje utrnuće delova tela. Budim se tri puta nedeljno u krevetu i ruke mi budu potpuno utrnute… Živci su sitni i osećam se kao da mi igle prolaze desnom stranom tela, sve do vrata, a deo koji me najgore boli je slepoočnica na glavi. Peče i strašno je - napisala je Britni uz video na kojem pleše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

- Posljednje 3 godine otkada više nisam na tom mestu, bila sam u blagoj nesvestici, nisam mogla da se suočim s tim. Kao da je bilo previše zastrašujuće biti ovde. Iako moj Instagram nije bio na nivou većine…hej, dao mi je postojanje i doveo me ovde. Smešno je, ali kada plešem ne osećam bol. Kao da moj um doslovno odlazi na mesto mog unutrašnjeg deteta - dodala je pevačica.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja manekenke Natalije Vodjanove

(Magazin Novosti)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".