Некада је довољан само један поглед на слику да би се закључило ко је на њој, а све звог тога што се поједини људи готово не мењају. Од најранијег детињства до зрелих година њихове црте лица остале су на свом месту те их је лако препознати. С друге стране, ту су они који су се знатно с годинама кориговали, а њихови албуми као да причају приче из прошлости о некоме другом. Управо такав утисак стекао се када је у јавност испливала фотографија водитељке Лее Киш у младости.

 

Фото: Предраг Митић

 

Леа Киш у младости позирала је за магазин Тв ревија, очигледно у црно-белој боји, а чини се да је тај период живота потпуно заборавила јер се пријатно изненадила када ју је један од њених фанова подсетио на овај период. Убрзо је на свој профил на "Инстаграму" поменуту успомену и сама објавила и све који је прате шокирала.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/leakis.lk

 

Закључак готово сваког појединца који је имао прилику да се сусретне са фотографијом водитељке у младости био је да уопште не личи на себе, да се много променила од боје и дужине косе, па све до црта лица које је очигледно с годинама и потребом да изгледа заносно кориговала естектим третманима. Било је и оних који су јој замерили на толикој трансформацији коментаришући да није било потребе ни за каквим интервенцијама јер је свакако била прелепа.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".