Водитељка Леа Киш велику пажњу привлачи својим изгледом. Затегнуто лице, напућене усне, пуније јагодице и дуга плава коса, сада су њен заштитни знак. Леа са великим поносом на Инстаграму објављује слике на којима позира са ћерком, док људи коментаришу како изгледају као близнакиње.

Фото: Предраг Митић

 

 

Нови изглед водитељке недавно је коментарисао и њен колега Горан Чомора који је на Фејсбуку испрозивао колегиницу овим речима:

"Шта је са овим женама? Не може риба у 50 плус. Може само дама, томе треба тежити, а не да изгледаш млађе од ћерке. Леа, џаба докторат", написао је Горан.

 

 

Леа Киш је новинарством почела да се бави од 18. године, а прошле године смо на Инстаграму видели једну њену фотографију са насловне стране часописа Практична жена. На тој фотографији Леа је имала 22 године, смеђу косу и лице које нимало не подсећа на ово које данас има.

Подсетимо се, Леа Киш Јокић је водитељка и доктор наука, рођена 29. марта 1968. године у Бечу. У Панчеву је завршила средњу туристичку школу, а затим је у Београду уписала Академију лепих уметности, смер менаџмент у новинарству. Магистрирала је комуникологију и има докторат из области културе и медија на Факултету Драмских Уметности.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

Потиче из старојеврејске имућне породице у којој су прадеда, деда и отац били адвокати. Пре адвокатуре, отац се бавио фудбалом па су се често селили. Много времена је провела на Кипру, у Тунису, Либији, Кувајту и Ираку који су напустили дан пре бомбардовања. Каријеру је започела са 15 година на Радио Панчеву. Са 18 година је радила на телевизији Београд као најављивачица, пише Биографија.орг

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".