Небројено пута могло се чути колико је супруга Срђана Предојевића лепа. Само ретки у прво време могли су се уверити у ове тврдње, а тек нешто касније са ликом правнице Мирјане Лазаревић Предојевић у првом плану у јавности појавиле су се тек две, три фотографије. Једна је са венчања организованог у Паризу, друга из породичног дома са децом Стефаном и Софијом, а трећа за потребе лифестyле магазина. 

Фото: Сарић С.

 

 

Од последњег фотосхоотинга скромна и ненаметљива супруга Срђана Предојевића није више имала жељу за јавним експонирањем, што је водитељ с пуно разумевања аминовао и годинама уназад на градским догађајима се појављивао сам. Тог става породица Предојевић држала се све до јуче, када је направљен мали изузетак.

Аутор, уредник и водитељ емисије "Вести са Срђаном Предојевићем" продефиловао је после дужег времена црвеним тепихом са супругом, због чега су фоторепортери добили посебну мотивацију да тај моменат забележе. Фотографије тада настале посведочиле су складу којим плени брачни пар, истовремено и томе да се Мирјана доста променила од последњег медијског појављивања пре неколико година. Многи који су донели истоветан закључак истакли су да је истина да она има сада бору, две више али и да је још лепша, нежнија, као и да се спокој и мир виде на њеном лицу, напре због дивног породичног живота.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".