Певачица Катарина Грујић пре три године хоспитализована је због инфекције бубрега, а затим јој се стање додатно погоршало. Све је почело кад је почела да осећа јаке болове у пределу стомака и бубрега.

"И данас ми је тешко да се присећам тог периода. Вратила сам се кући са Јахорине у страшним боловима. Кидало ме је све у стомаку, али и у пределу бубрега. Отишла сам код лекара, међутим, доктори су ме у том тренутку уверавали да је све у реду. Док су они говорили да ми није ништа, ја сам од болова падала у несвест. Примала сам инјекције и ишла на наступе. На бини сам певала и играла јер нисам хтела да изневерим публику, а у себи сам умирала од болова. Након неколико месеци таквог пакла, завршила сам у болници", испричала је Каћа годину и по дана након животне драме.

Фото: АТА имагес

 

Када је примљена у болницу лекари су били веома забринути за певачицино стање, будући да су прогнозе тада показивале да јој један бубрег отказује. Породица је све време била уз њу, спремна да јој, уколико буде потребно, донира бубрег.

"Лекари нису могли да верују у каквом стању ми је био бубрег. Говорили су ми да отказује, да ће морати да га изваде. У једном моменту ми је било толико лоше да сам се озбиљно забринула за свој живот. Породица је све време била уз мене и сви су дошли у болницу да се тестирају. Желели су да се утврди ко од њих може, уколико, не дај Боже, буде потребно, да ми донира бубрег. Сестра је одмах рекла: 'Ја ћу', као и мајка и отац. Гледам их, знам да хоће да ми помогну, а душа ме боли када помислим да би неко од њих могао остати без тог органа. Неизмерно сам им захвална, то се не заборавља. Они су моји једини прави пријатељи", рекла је тада Катарина.

Током боравка у болници ситуација се закомпликовала - приликом припреме пред скенер лекари су јој дали контраст на који је била алергична. Катарина је због тога добила напад гушења, а лекари су морали одмах да реагују.

"Лекари су ме одвели на скенер и тада су ми интравенски убризгали контраст на који сам, како се касније испоставило, била алергична. Почела сам да се гушим, нисам могла да дођем до даха. Ухватила ме је страшна паника. Тада је настала права драма. У тих неколико секунди цео живот ми је прошао кроз главу. Доктори су одмах реаговали и дали су ми инјекцију. Да нисам била окружена стручњацима, вероватно бих се угушила. Било је језиво! Тај период у болници ми је помогао да схватим на кога у животу могу да се ослоним. Заправо, закључила сам да имам породицу и мали број пријатеља. Ма не волим да причам о том периоду, не волим да се сећам", говорила је певачица, којој је у најтежем периоду тадашњи партнер окренуо леђа.

Фото: Теодора Ћирић

 

Иако није желела да открива његов идентитет, Катарина је признала да ју је дечко оставио док је водила највећу животну битку.

"Он није долазио у болницу и мени су тог тренутка нестале емоције. Као да је неко на дугме угасио ту љубав. Очекивала сам да ће бити уз мене и држати ме за руку, а не да ће ми окренути леђа. Али 'оно што те не убије, то те ојача.' Тај цитат имам и истетовиран на руци", рекла је.

Катарина се, срећом, изборила са здравственим проблемима и из свега изашла јача, а након љубавног бродолома и на том пољу поново јој је засијало сунце. Упознала је садашњег супруга, фудбалера Марка Гобељића, са којим данас има ћеркицу Катју. Каћа и Марко грађански брак склопили су у августу 2021. године, да би потом у јуну ове године уприличили црквено венчање и велику свадбу, а фотографије са те церемоније можете погледати у галерији испод.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".