Мајка из Америке постала је хит на друштвеним мрежама, након што јој се догодило оно што за сваког родитеља представља праву ноћну мору. Наиме, она је случајно током куповине у маркету заменила своје дете са другим.

За сада није познат идентитет мајке, као ни у ком америчком граду се све одиграло, али снимак је на друштвеној мрежи Тик Ток до сада видело преко 18 милона људи, док је подељен у преко 173.000 пута. 

Наиме, на снимку видимо маму у плавом како држи дете у ружичастој јакни. Према лицу и понашању међу гондолама са производима, може се наслутити да је у журби, Изгледа као да је у журби. У једном тренутку, њој прилази друга жена, која јој прво нешто говори, да би јој потом узела дете из руку. Потом је почела да је усмерава ка другом делу радње, где се налазило дете идентичног изгледа. 

И поред маске која јој је прекрила велики део лица, може се само наслутити шта јој се одиграло у глави када је тамо видела своје дете до кога је потрчала "са душом у носу".

За то време, друга мама је мењала изразе лица, гледајући час у њу, час у своју бебу, повремено се смешкајући током разговора са мушкарцем који се ту нашао случајно. 

Иако се све одиграо пре две године, снимак је постао поново виралан на друштвнеим мрежама.

Иако је ово ситуација која може да се догоди свакоме, коментари на друштвеним мрежама, били су подељени. Док су једни имали разумевања, други су причали како је жена несмотрена. На срећу неименоване жене, већина је ипак била на њеној страни.

 

 

- Могу да разумем како јој је. Уморна, исцрпљена, запослена и онда још наиђе на дете које је обучено идентично као и њено. Слажем се с тим да је ситуација бизарна, али дефинитивно могу да је схватим. Срећом, па се на крају добро завршило - написала је једна мама.

- Немојте судити, а поготово говорити како се то вама никад не би догодило. Зашто? Па јер сам ово једном и ја направила. Ухватила сам нечијег клинца за руку и почела да га вучем мислећи да се мој син опире јер не жели да иде кући - коментарисала је друга. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".