Majka iz Amerike postala je hit na društvenim mrežama, nakon što joj se dogodilo ono što za svakog roditelja predstavlja pravu noćnu moru. Naime, ona je slučajno tokom kupovine u marketu zamenila svoje dete sa drugim.

Za sada nije poznat identitet majke, kao ni u kom američkom gradu se sve odigralo, ali snimak je na društvenoj mreži Tik Tok do sada videlo preko 18 milona ljudi, dok je podeljen u preko 173.000 puta. 

Naime, na snimku vidimo mamu u plavom kako drži dete u ružičastoj jakni. Prema licu i ponašanju među gondolama sa proizvodima, može se naslutiti da je u žurbi, Izgleda kao da je u žurbi. U jednom trenutku, njoj prilazi druga žena, koja joj prvo nešto govori, da bi joj potom uzela dete iz ruku. Potom je počela da je usmerava ka drugom delu radnje, gde se nalazilo dete identičnog izgleda. 

I pored maske koja joj je prekrila veliki deo lica, može se samo naslutiti šta joj se odigralo u glavi kada je tamo videla svoje dete do koga je potrčala "sa dušom u nosu".

Za to vreme, druga mama je menjala izraze lica, gledajući čas u nju, čas u svoju bebu, povremeno se smeškajući tokom razgovora sa muškarcem koji se tu našao slučajno. 

Iako se sve odigrao pre dve godine, snimak je postao ponovo viralan na društvneim mrežama.

Iako je ovo situacija koja može da se dogodi svakome, komentari na društvenim mrežama, bili su podeljeni. Dok su jedni imali razumevanja, drugi su pričali kako je žena nesmotrena. Na sreću neimenovane žene, većina je ipak bila na njenoj strani.

 

 

- Mogu da razumem kako joj je. Umorna, iscrpljena, zaposlena i onda još naiđe na dete koje je obučeno identično kao i njeno. Slažem se s tim da je situacija bizarna, ali definitivno mogu da je shvatim. Srećom, pa se na kraju dobro završilo - napisala je jedna mama.

- Nemojte suditi, a pogotovo govoriti kako se to vama nikad ne bi dogodilo. Zašto? Pa jer sam ovo jednom i ja napravila. Uhvatila sam nečijeg klinca za ruku i počela da ga vučem misleći da se moj sin opire jer ne želi da ide kući - komentarisala je druga. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".