Према сазнањима Републике, Вучелићева се тренутно налази у болници. 

Ускоро опширније...

Фото: Инстаграм принтскрин/sorajavucelic

 

 

Иначе, Сораја Вучелић имала је изутетно тешко детињство.

Она је још као мала остала без мајке, одрастала је у Дому за незбринуту децу да би се касније пребацила у хранитељску породицу. Тек је касније током живота успоставила комуникацију са оцем, преносили су домаћи медији.

Родила се у Книну 1986. године, а њену мајку Анку родитељи су избацили из куће када су сазнали да је трудна јер се нису слагали са њеним избором. Иако су се прво преселили у Бар, Анка није имала од чега да је издржава па је послала у хранитељску породицу у Војводини.

Због даљине, сусрети мајке и ћерке нису били могући, тако да је Анка после неколико месеци Сорају сместила у Дом за незбринуту децу "Младост" у Бијелој. 

Фото: Инстаграм принтскрин/sorajavucelic

 

 

 Касније су Анка и Сораја успеле да успоставе добар однос са Анкином породицом, али се Анка разболела и преминула када је Сораја имала тек 17 година.

Старлета је након тога одлучила да се пресели у Београд и избори за себе.

Први пут се појавила у "Великом брату" 2011. године, а то је искористила као одскочну даску за даљу каријеру старлете.

Док је боравила у ријалитију, за разлику од осталих учесника, који су као контакте остављали телефоне чланова породице, Сораја је, пошто нема мајку, а оца није желела да експонира, оставила број телефона своје тадашње најбоље другарице која је потврдила њену причу.

Фото: Инстаграм принтскрин/sorajavucelic

 

 

Говори се да је Сораја до сада имала више од 8 естетских захвата, а први још 2010. године када је повећала своје груди. 

 Иначе, 2018. године Сораји је забрањен улазак у Србију, јер се њено име нашло на списку особа безбедносно опасних по нашу земљу.

Такође, у домаћим медијима се писало како се старлета удала за Холандског милионера, а она на свом Инстаграму редовно објављује фотографије са луксузних дестинација, као и бројне крпице познатих луксузних брендова. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".