Увелико је широј јавности познато у којој мери је млађа ћерка Јелене Карлеуше и Душка Тошића симпатична и духовита, па и талентована за много тога. Све те врлине Нике Тошић у први план, тако да се јавност у њих може уверити, доспеле су захваљујући друштвеним мрежама, надасве Тик Току на ком је мезимица певачице и бившег фудбалера врло активна.

Фото: Тик Ток принтскрин/duskotosic

 

 

На поменутој платформи Ника пева, глуми, дели штосеве, а повремено и делиће своје интиме, што је био случај и недавно. Из своје спаваће собе млађа ћерка Јелене Карлеуше и Душка Тошића снимала се и побрала бројне симпатије пратиоца, најпре навијача Фк Црвена Звезда за који је њен отац једно време играо и који му је и даје и по пензионисању у срцу.

Фото: Тик Ток принтскрин/.nikatosic

 

 

Наиме, Душкова наследница, која иначе тренира женски фудбал обукла је дрес поменутог клуба рађен по њеним мерама, док је успут покушавала да испрати речи песме, а у неко доба изблиза је чак снимила цео грб, чиме је додатно привукла пажњу. Несумљиво је да је бивши спортиста, данас менаџер, изузетно поносан на овај потез мезимице, а многи су уверени да се под његовим утицајем Ника и латила спорта, који по много чему није за нежне девојчице.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуше - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".