Популарна балканска дива, Драгана Мирковић у таквој је позицији да може себи да приушти луксуз какав пожели.

Она је годинама у складном браку са Тонијем Бијелићем са којим има двоје деце, Марка и Мануелу који покушавају да своју приватност што више сачувају од медија.

Овај пут се за "Скандал" огласила куварица Драгане Мирковић која је годинама радила у њеној кући и детаљно испричала како се музичка звезда опходила према њој, а како тврди и дан данас су јој неке ствари несхватљиве.

Фото: Милена Анђела

 

- Жена попут Драгане се више не рађа, ја сам запањена, али то је цела истина – започела је причу и додала:

- Тако велика звезда, која може себи све да приушти, редовно је, ако је код куће, долазила код нас у кухињу и барабар с нама кувала. Све уме да ради, а кува... Прсте да полижете. Зна и традиционална српска јела, а богами, уме и да експериментише. Заиста је дивна, вредна, посвећена и никога не гледа с висине иако би могла - изјавила је једном приликом за "Скандал" куварица Драгане Мирковић.

- Много ми је било жао кад сам престала да радим за њу и Тонија, али сам морала због пресељења. Свакако желим да нагласим да је Гага најплеменитија особа код које сам радила, увек нам је свима помагала ако бисмо имали неке проблеме - закључила је за поменути лист.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".