О богатствима познатих личности много се спекулише, а јавност одувек интересује шта све велике звезде имају од имовине.

Тенисер Новак Ђоковић један је од најбогатијих у Србији, а када је реч о певачима многи су мислили да је међу првима Светлана Цеца Ражнатовић и ли Лепа Брена. Међутим, то није случај.

 

 

Наиме, певачица Драгана Мирковић по процени сајта "Целебритy Нет Wортх" нашла се прва на листи најбогатијих са наше естраде. Како се наводи, њено богатство се процењује на 100 милона долара.

Фолк звезда Драгана Мирковић са мужем Тонијем и децом, Мануелом и Марком, живи у Бечу, где имају вилу у којој већ годинама живе.

Међутим, пре неколико година су купили велелепни дворац вредан чак 50 милиона евра.

Фото: Принтскин

 

 

Замак Ебенфурт надомак Беча Драганина је оаза мира, то је историјско здање из 12. века које се простире на 12.000 квадратних метара. Једна од најзанимљивијих чињеница о дворцу јесте да је у њему некада живела Марија Терезија, која је крајем 17. века често боравила у њему. Ентеријер дворца су она и њен супруг Тони заједно сређивали. Одабиром намештаја се, углавном он бавио, а куповали су га углавном у Италији.

Певачица је открила да је посебно поносна на купатило, које су украсили "сваровски" кристалима. Дворац поседује балску дворану, где певачица организује гламурозне породичне прославе, а ради се и на музеју у склопу имања, који ће бити отворен за посетиоце. Говорећи о својој луксузној некретнини, Драгана је једном приликом истакла да не зна коклико је соба у њеном новом дому, али је познато да дворац има чак 235 прозора.

Фото: Инстаграм принтскрин/dragana_mirkovic

 

 

- Не знам тачно, али има их много. Ту су и огромне сале које заузимају читаво крило, а неке чак и два. На другом спрату, у делу замка у којем планирамо да живимо, налази се велика балска дворана. Део првог спрата желимо да претворимо у музеј и отворимо за посетиоце и школске екскурзије, али не намеравамо да наплаћујемо улаз. Неопходна је и рестаурација слике на плафону, што захтева време, за шта ће бити задужени прави уметници - рекла је Драгана.

Она на свом Инстаграм профилу често дели детаље из свог дома, те је тако једном приликом објавила фотографију своје "трофејне собе“, у којој јој се налазе драге награде.

 

 

Драгана Мирковић највећи је љубитељ скупоцених аутомобила на естради, а њен возни парк је вредан баснословних 3,5 милиона евра. Она и њен супруг Тони у својој колекцији аутомобила имају најлуксузније сајамске моделе марки "ферари“, "ламборгини“, и "ролс-ројс“, а поседују и "бентли“, који се из гараже готово не испаркирава. Имају и неколико "мајбаха“, а занимљиво је да су чак и власници фабрике "мајбах купеа“.

Певачица за рођендан од супруга неретко добије и нови аутомобил, па је тако ове године добила један марке "мерцедес“.

 

 

Највеће приходе певачица остварује из заједничких пословних потеза које прави са супругом Тонијем Бијелићем. Пре 17 година брачни пар основао је дигиталну и кабловску телевизију у Пожаревцу, чије име носи Драганине Иницијале.

Међутим, не треба заборавити ни то да Луче из Касидола одлично зарађује и од певања, те да је већ 35 година у естрадном врху, а хонорари за њене наступе износе више десетина хиљада евра.

 

 

Како је супруг своју целокупну имовину преписао на њу, Драгана је и власница луксузне виле у Бечу, као и поменутог замка надомак Беча.

Подсетимо, певачица живи веома раскошно, са готово свим колегама је у добрим односима, а занимљиво је то да јој је Жан-Клод ван Дам пријатељ.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".