Ана Михајловски 2017. године суочила се са својим највећим страхом - вешћу да јој је откривен тумор. Водитељка је, наиме, тада напипала израслину на дојци, због чега је одмах отишла код лекара.

"Рак је мој највећи страх, баш као и мом најбољем пријатељу, и ми то зовемо 'она реч која се никада не изговара'. Лекари ми нису рекли да морам да идем на хитну операцију, већ да то 'мора да лети'. А ја све што могу данас, не остављам за сутра", изјавила је тада Ана.


Страх је све време био присутан, а тек након неког времена Ана сазнаје да је у питању доброћудни тумор.

Фото: Архив Новости

 

"Тумор је био превазишао величину за праћење, све је ишло брзо. Ништа се не зна док се не уради хистопатолошки налаз. Мада, када су лекари рекли 'бенигно је, веруј', никакав страх нисам имала", објаснила је тада водитељка.

Ана Михајловски признала је да је била љута на себе што до тада никада није отишла на преглед груди и желела је да подстакне све жене да се редовно прегледају.

"Нисам кривила себе, заправо, била сам бесна на себе зато што се никада нисам прегледала, што је изузетно неодговорно. Не само према себи, већ и према целој породици. Зато бих била најсрећнија да барем неколико жена извуче поуку из мог примера. Ја јесам, и веома сам свесна да је могло и да не буде тако, да је тумор могао да буде малигне природе, да сам могла да закасним. Зато је битно да се контролишемо већ од двадесете године", истакла је том приликом водитељка.

Ана Михајловски је, подсетимо, донедавно радила на ТВ "Нова С", али је у септембру ове године саопштила да је дала отказ. То је, као и интервју о борби са болешћу, такође била једна од ретких прилика када се јавно огласила, будући да избегава да о свом животу говори за медије.

Водитељка се, иначе, удавала и разводила два пута - њен први супруг био је Горан Стаменковић, власник продуцентске куће "Emotion", са којим је добила ћерку Иву, а други бизнисмен Мирко Грубин, са којим има сина Петра и ћерку Зоју.

Фото: АТА имагес

 

"Тај други брак умногоме зависи од тога колико сте решили репове са првим браком, а то је углавном немогуће. Ако су ту деца, први муж је ваша породица! Не можете га избрисати гумицом јер вашем детету треба. Е то је оно што други брак не може да поднесе. Не можете ни ви да поднесете две породице за хендловање, једног бившег, једног садашњег, а када видите да ваше дете трпи, онда вам никаква љубав не помаже, јер дете вам је несрећно, кога брига за брак", написала је једном приликом водитељка на Инстаграму.

(Глорија)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".