Водитељка Ана Михајловски јуче је, напунивши 40 година, закорачила поносно у пету деценију, многи и даље коментаришу да некадашње прво лице Великог брата изгледа као девојка, а приватан живот и даље чува далеко од очију јавности.

Наиме, Ана из брака са Гораном Стаменковићем има ћерку Иву, док из другог са Мирком Грубином има мезимицу Зоју и сина Петра, а садашњи супруг је права мистерија.

 

 

Садашњи муж Ане Михајловски, Мирко, ступио је са њом у брак 2011. године, а заједно су прошли прави емотивни ролеркостер. Наиме, 2016. године су одлучили да се разведу, како се писало у домаћој штампи, да би се прошле године помирили. Будући да имају двоје деце- сина Петра и ћерку Зоју, чини се да је донесена права одлука када су решили да својој љубави пруже још једну шансу.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/анамихајловски1982

 

 

Млади бизнисмен, својим изгледом оставља без даха припаднице лепшег пола, али је Ана неповратно заробила његово срце. Они се ретко појављују у јавности заједно, будући да брже до своје приватности, али су засигурно складан пар, за који не постоји непремостива препрека.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".