Ана Михајловски поносна је мама троје деце које немамо прилике да видимо у јавности и чију приватност она не жели да експонира, а путем друштвеним мрежама понекад имамо прилике да завиримо у њхову свакодневницу те да посведочимо да је водитељка и те како посвећена својој деци. Тако смо се у више наврата уверили да је код васпитања своје деце она начинила праве кораке те их одгаја у духу истинских вредности, а да је најстарија ћерка Ане Михајловски и поред свега поменутог и нестварана лепотица доказује и последња објава на "Инстаграму".

Ана је, наиме, поделила интересантну објаву на којој позира уз своју мезимицу, а фотка настала у теретани побрала је бројне симпатије њених пратилаца.

Уз слику са Ивом и коментар у свом шаљивом стилу, Ана је додала још и "Мала ја". Сложићете се преслатка петнаестогодишњаиња очито је лепоту наследила од маме, а добро упућени тврде да је краси и ведар дух као и смисао за хумор по којем је и водитељка препознатљива.

Фото: Инстаграм принтскрин/anamihajlovski1982

 

 

Најстарија ћерка Ане Михајловски плод је љубави са власником продукцијске куће "Емотион" Гораном Стаменковићем, а познато је да је некадашњи пар након развода остао у изузетно добрим односима. Иако већ годинама свако води свој живот, они су максимално посвећени ћерки коју су добили током брачне заједнице па их неретко можемо видети како заједно уживају у родитељству.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".