Један од наших најбољих глумаца свих времена Александар Берчек током дуге и богате каријере остварио је на десетине фантастичних улога и добио престижна уметничка признања. И поред тога никада није желео да се експонира у медијима. Интервјуе и данас ретко даје, а о приватном животу скоро да никад не говори. 

Ипак, није тајна да из два брака има четворо деце: Николу, Милицу, Мину и Милоша. Иако се и његови наследници клоне новинара, ћерка Мина се 2009. године нашла на насловним странама свих таблоида.

Фото: Фејсбук принтскрин/Мина Берчек

 

У то време имала је двадесет година и „до ушију“ се заљубила у популарног музичара Ђорђа Миљеновића, познатијег као Скај Виклер. Венчали су се убрзо по упознавању, а шта мисли о ћеркиној одлуци Александар Берчек је показао тиме што се није појавио на њеној свадби. 

‒ Мина је нешто најлепше што ми се догодило у животу и не желим да се од нашег венчања прави циркус у који ће против своје воље бити укључени чланови породице и неки пријатељи који то не желе ‒ говорио је музичар.

Фото: В. Данилов

 

Међутим, љубав није потрајала. Пар се развео већ после неколико месеци, а Мина се тада повукла „у илегалу“ и наставила да води повучен живот. 


Скај Виклер је 2020. постао члан бенда „Monx“, који је окупио Жељко Митровић. Са глумицом Анђелом Стаменковић добио је ћерку којој су дали несвакидашње име – Стрела, а љубавну срећу напокон је пронашао у загрљају Настасје Бодироге. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".