Пред Првим основним јавним тужилаштвом у Београду саслушан је кинески држављанин W.Л. због сумње да је извршио кривично дело Насиље у породици на штету своје малолетне ћерке, за које дело је предвиђена казна затвора од 2 до 10 година.

Износећи своју одбрану у присуству браниоца по службеној дужности осумњичени је признао извршење кривичног дела.

Између осталог у својој одбрани правдајући своје поступке на тениском терену, тиме што је његова ћерка критичног дана одбила да настави тренинг и да је због тога он хтео да је врати на терен.

На све то указујући да му није била намера да је повреди и да је традиција у Кини да се поштује хијерархија и да он сматра да је он исправно поступио јер је то у Кини дозвољено.

Након саслушања поступајући заменик је предложио суду да се према осумњиченом одреди притвор због опасности од бекства, као и због узнемирења јавности, а с обзиром на начин извршења дела које му се ставља на терет као и прописану санкцију.

Подсетимо, пре неки дан се појавио снимак породичног насиља на тениском терену. Оснивач Фондације Тијана Јурић, Игор Јурић је згрожено поделио овај снимак на Твитеру. 

- Још једно брутално насиље оца над ћерком. Добио сам информацију да је у питању породица која долази из Кине. Поднећемо кривичну пријаву и против овог монструма - навео је Јурић у опису снимка. 

БОНУС ВИДЕО: ДРОГА ПРОНАЂЕНА У ШУМИ: Акција полиције у Батајници

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".