Несрећа се догодила око 19 часова када је мотор ударио у неосветљен трактор у месту Влашка код Ћуприје. Од силине ударца моториста и тинејџер су погинули на месту.

Мештани села Крушар, одакле је погинули Немања Л. кажу да не могу да дођу себи након сазнања да је тако добар младић погинуо.

- Ужас! Каква трагедија је задесила наше село, Немања је био једна дивна, фина, невина и вредна особа која је ходала овом земљом. Јадни његови родитељи сад без њега - кажу они и настављају да је Немања ускоро требао да напуни 18 година.

- Породица се бави пољопривредом, имају пластенике, баште, њиве и имање. Вредни су, пожртвовани и поштени људи, а ово ће их сломити.

Додају да се несрећа догодила на делу пута који је "раван као писта", али да се често дешавају несреће на тој деоници.

Фото: Фејсбук

 

- Кобног дана Немања је отишао са старијим братом и оцем на њиву како би сејали пшеницу у суседно село, где имају њиву. Наиме, у повратку им се покварио трактор, па су звали помоћ и неко их је шлеповао - кажу житељи и додају:

- Прошли су целу Ћуприју, и опет су морали да стану, и несрећни отац је узео да поправи трактор на том делу пута где се моториста и закуцао у њих.

Они објашњавају да је до несреће дошло наводно јер је моториста ишао пребрзо.

- Мушкарац који је возио мотор је родом из Деспотовца, и кажу да је толико брзо возио да је ударо у неосветљени трактор и избацио из седишта Немању у његовог брата који су летели по путу - каже један од мештана за Курир, док други додаје:

- Моториста се тада окренуо неколико пута и закуцао у бандеру коју је скоро ишчупао. Није му било спаса, као ни нашем Немањи.

Житељи Крушара који су ишли на место несреће кажу да је призор био језив.

- Свуда по путу су били делови трактора и мотора. Моториста је лежао у локви крви на сред пута. Језиво је било и гледати, а несрећни отац је у тренутку ударца поправљао трактор - каже један од мештана и наставља:

- Јадња је њихова кућа без њега. Недавно су га учланили у ловачко друштво и купили су му пушку како би са дедом и оцем могао да иде у лов. Туга...

Истрага је у току и она ће утврдити како је дошло до стравичне саобраћајне несреће у којој су две особе страдале.

Медији преносе да је Немања ишао је у средњу школу у Јагодини, а да је основну школу завршио као ђак генерације. 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".