Pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu saslušan je kineski državljanin W.L. zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici na štetu svoje maloletne ćerke, za koje delo je predviđena kazna zatvora od 2 do 10 godina.

Iznoseći svoju odbranu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnog dela.

Između ostalog u svojoj odbrani pravdajući svoje postupke na teniskom terenu, time što je njegova ćerka kritičnog dana odbila da nastavi trening i da je zbog toga on hteo da je vrati na teren.

Na sve to ukazujući da mu nije bila namera da je povredi i da je tradicija u Kini da se poštuje hijerarhija i da on smatra da je on ispravno postupio jer je to u Kini dozvoljeno.

Nakon saslušanja postupajući zamenik je predložio sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog uznemirenja javnosti, a s obzirom na način izvršenja dela koje mu se stavlja na teret kao i propisanu sankciju.

Podsetimo, pre neki dan se pojavio snimak porodičnog nasilja na teniskom terenu. Osnivač Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić je zgroženo podelio ovaj snimak na Tviteru. 

- Još jedno brutalno nasilje oca nad ćerkom. Dobio sam informaciju da je u pitanju porodica koja dolazi iz Kine. Podnećemo krivičnu prijavu i protiv ovog monstruma - naveo je Jurić u opisu snimka. 

BONUS VIDEO: DROGA PRONAĐENA U ŠUMI: Akcija policije u Batajnici

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".