Игору Милошевићу серијском силоватељу који је ухапшен пре месец дана због угрожавања сигурности продужен је данас притвор за још 30 дана.

Милошевић је ухапшен 30. септембра по налогу Првог основног јавног тужилаштва, по пријави која је овој институцији достављена три дана раније, пише "Блиц". 

- Након што је Првом тужилаштву у Београду достављена кривична пријава од стране дневних новина "Информер'' против И.М. ,у тужилаштву је обављен разговор са новинаркама наведених новина, а потом је по налогу дежурног тузиоца Првог ОЈТ у Београду у сарадњи са полицијском управом за град Београд, одељење за јавни ред и мир одређено задржавање у трајању од 48 сати осумњиченом И.М. због кривичног дела Угрожавање сигурности. из члана 138 ст.3 КЗРС - наводе у Тужилаштву.

Подсетимо, Милошевић је пуштен на слободу 20. септембра након што је у затвору провео 15 година због низа силовања, однедавно се поново налази на слободи.

Реч је о човеку који је више пута био повратник када је реч о кривичном делу силовање. Хапшен је више пута и у питању је веома опасан човек.

Наводно је почео да напаствује још са 14 година.

БОНУС ВИДЕО: ДРОГА ПРОНАЂЕНА У ШУМИ: Акција полиције у Батајници

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".