Певачица је у сторију желела да да до знања да Твитер није друштвена мрежа уколико нема њених објава и да је прилично досадан и мртав садржај објављен на њему и да сада објављују само мање важни људи.Тако је поменула  власнка најгледаније телевизије "Пинк", свују супарницу Светланану Цецу Ражнатовић и њену ћерку Анастасију, Лепу Брену, Ану Николић. 

Јеленина прва објава гласи овако: 

-Твитер без мене на Балкану је само гомила небитних људи чије мишљење никог не занима. Испаљивање ћорака у празно,м пластични пиштољ Супер Хика, Митровић без косе, Маја Б. после порођаја, као политички утицај Палме, додела награде без највеће звезде, агресивна чивава, ЗГ без ЈК, Ким без Yеа, кока кола без шећера, Америка без Трампа, Зара уместо Баленциаге. Као неки златни Мелос у Крушевцу где помешају Милицу П. са Милицом Т. и нико не примети, глума Слобе Бобе. Зашто сте тако мртви без мене? Некако досадни и кринџ. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/карлеусастар

 

Певачица се ту није зауставила па је додала још један стори: 

-Твитер у Србији, фузија енергичног наступа Анастасије Р. и равнотеже Ане Н. Твитер, као микс кинеског д***а Цеце Р. и лековитих грилонки Брене Л. Зашто уопште постоји Твитер у Србији када је као Н!, агресивно негледан? Господине @elonmuskooffical, угасите Твитер у Србији, јер све психо тетке висе тамо уместо да кувају ручак. Дајем вам дозволу као власница овог огранка. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar

 

За крај је написала: 

-Твитер у Србији, као присилни с**с Пинка и Н1 и њихово нежељено дете Саша П. коме тата тепа Леси. Тако ми је некако жао Твитера, искрено. какво је то убојито оружије било, аууу. Сад је праћка

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar

 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".