Ово писмо уследило је као реакција на Јеленино отворено писмо, која је на свом Инстаграм профилу објавила глумчеву слику на којој он држи убијену животињу. Ловци су истакли да сматрају да Карлеуша није меродавна да оцени да су они "психопате, социопате и убице", будући да је она "штетнија за друштво будући да својим понашањем деградира наше друштво и позива на блуд и неморал нашу омладину".

Певачица је истакла да свако коме је лов хоби нема емпатију према другом живом бићу и да је сликање са лешом животиње застрашујуће и за хоспитализацију. Карлеуша је сада у свом стилу, још жешће ударила на ловце и на све оне који подржавају убијање животиња.

Фото: Н.Скендерија

 

- Убице се поносе што су убице и још позивају људе да постављају слике убијених животиња и да се тиме хвале! Србија мора да стане на пут убицама који у својим крвавим и морбидним нагонима не виде ништа лоше! Сви који воле животиње и сви који не желе да гледају како се животиње убијају и њихове слике каче по друштвеним мрежама, морају да осуде овакве болесне и срамне "организације"! Дивље животиње не служе за убијање! Оне су благо Србије! Лов није спорт јер у убијању нема фер плеја! Животиње не желе да учествују у њиховом ловачком "спорту"! А ако ико има добар утицај на јавност и омладину, то сам ја, која отворено говори истину и оно што мисли цела Србија! Осудити убијање није ни блуд ни неморал! За позив против убица не треба да будем стручна! Довољно је да имам добро и велико срце! А што се тиче њихове ловачке "армије", како наводе, која броји 85.000 убица, ја иза себе имам милионе добрих људи који ме прате и подржавају! Па да видимо чија је армија јача! - навела је бесно ЈК, па додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Ловачки савез Србије, како себе "поносно" називају, позива људе да убијају и објављују слике убијених животиња уз опис: "Поносан сам!" Молим све добре људе да осуде крвави пир над дивљим животињама у Србији и срамно деловање ове "организације" која се убијањем поноси! Позивам државу да реагује и јасно осуди и забрани овакав ужас! - апеловала је Јелена.

Она се затим поново осврнула на Вука Костића, који се на друштвеним мрежама редовно "хвали" својим пленом.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- То што је неко глумац Народног позоришта, не значи да му је убијање дозвољено, опроштено и оправдано! Онај ко убија се назива убица! На сваком језику ове планете! "Срамно" је то што осуђујем убијање?! Стварно сте ово написали?! Има вас 85.000 регистрованих убица?! Е то је срамно! Срам вас било људи! Нељуди! Нека сваки од вас убије само једну животињу, масакр и истребљење свог дивљег животињског света у Србији је црна неминовност! Нећу дозволити! Пошто сте заузети убијањем, нисте се добро информисали, представнице "ловоубица", ја годишње певам пред стотинама хиљада људи а прате ме милиони. Милиони сада ово читају и осудиће. Осудиће, јер је у Србији ипак много више добрих људи него скотова који се убијањем недужних бића поносе! - истакла је ЈК.

На крају се обратила свим грађанима Србије.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Србијо! Грађани Србије! Добри људи великог срца и здравог разума! Зауставите лудачко убијање дивљих животиња Србије од стране ловачког савеза Србије! Лов није спорт већ убијање! У лову нема фер плеја! Свако ко ужива у убијању је психопата! Дивље животиње Србије су национално природно благо и налазе се пред истребљењем! Овим темпом убијања, до 2030. године, у Србији неће бити медведа, вукова, лисица, јелена, дивљих свиња! Ловачки срамни савез ловаца је позвао својих 85.000 чланова да убијају и објављују слике својих жртава уз опис "поносан сам што сам ловац"! Србијо, спречи масакр и истребљење! Једна Инстаграм или Фејсбук слика мртвог медведа или јелена или вука или лисице или дивље свиње -није вредна њиховог живота! - завршила је огорчено Карлеуша.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снежана Ђуришић у народној ношњи

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".