Pevačica je u storiju želela da da do znanja da Tviter nije društvena mreža ukoliko nema njenih objava i da je prilično dosadan i mrtav sadržaj objavljen na njemu i da sada objavljuju samo manje važni ljudi.Tako je pomenula  vlasnka najgledanije televizije "Pink", svuju suparnicu Svetlananu Cecu Ražnatović i njenu ćerku Anastasiju, Lepu Brenu, Anu Nikolić. 

Jelenina prva objava glasi ovako: 

-Tviter bez mene na Balkanu je samo gomila nebitnih ljudi čije mišljenje nikog ne zanima. Ispaljivanje ćoraka u prazno,m plastični pištolj Super Hika, Mitrović bez kose, Maja B. posle porođaja, kao politički uticaj Palme, dodela nagrade bez najveće zvezde, agresivna čivava, ZG bez JK, Kim bez Yea, koka kola bez šećera, Amerika bez Trampa, Zara umesto Balenciage. Kao neki zlatni Melos u Kruševcu gde pomešaju Milicu P. sa Milicom T. i niko ne primeti, gluma Slobe Bobe. Zašto ste tako mrtvi bez mene? Nekako dosadni i krindž. 

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

 

Pevačica se tu nije zaustavila pa je dodala još jedan stori: 

-Tviter u Srbiji, fuzija energičnog nastupa Anastasije R. i ravnoteže Ane N. Tviter, kao miks kineskog d***a Cece R. i lekovitih grilonki Brene L. Zašto uopšte postoji Tviter u Srbiji kada je kao N!, agresivno negledan? Gospodine @elonmuskooffical, ugasite Tviter u Srbiji, jer sve psiho tetke vise tamo umesto da kuvaju ručak. Dajem vam dozvolu kao vlasnica ovog ogranka. 

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

 

Za kraj je napisala: 

-Tviter u Srbiji, kao prisilni s**s Pinka i N1 i njihovo neželjeno dete Saša P. kome tata tepa Lesi. Tako mi je nekako žao Tvitera, iskreno. kakvo je to ubojito oružije bilo, auuu. Sad je praćka

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

 

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".