Јелена Карлеуша наставила је да закопава ратне секире с колегама које су је својевремено изнервирале због свог понашања и ставова, те их је у свом стилу жестоко поткачила на свом Инстаграму.

Карлеуша  је у свом отвореном писму Војажа назвала "малим паћошем, који ни тон у дупе не може да убоде". Међутим Војаж је приликом њиховог сусрета на једној модној ревији у Београду пришао Карлеуши, извинио јој се и замолио за опроштај.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Red TV

 

 

Како наводи извор са овог догађаја, они су се срели у бекстејџу након модног спектакла, на коме је свој перформанс имала и ЈК, која се на модној писти појавила из огромне ципеле.

- Војаж је након ревије у бекстејџу пришао Карлеуши. Иако је у први мах ЈК била у шоку да се усудио да јој приђе после свега, он јој је у помирљивом тону објаснио да је била у праву за све што му је написала и да су му њене речи помогле да размисли о свему, да се спусти на земљу и врати у нормалу. Нагласио је да је он њен фан одавно и да је за њега она мама српског шоубиза - каже извор.

Фото: АТА имагес

 

 

Да је до помирења дошло, сведоче и сами Јеленини и Михајлови поступци, па је тако након њиховог разговора Војаж одмах окачио на свој Инстаграм стори Карлеушин перформанс на модној писти, а певачица га је недуго после тога и рипостовала на свом сторију.

Подсетимо, Карлеуша летос није бирала речи о својим колегама који су наступали на једном музичком фестивалу у Београду, а посебно јој је било засметало Војажево понашање.

- Посебно ми је засметао неки мали паћос који је ладно изговорио да једва подноси притисак славе и да је постигао све што се постићи може, а ја не знам ни како се зове, али сам чула да тон у дупе не може да убоде! Неће ни мама знати како се зове до Нове године. Поштовање публике, лудачко улагање и одрицање, здрав разум и ноге на земљи - то је оно због чега се траје заувек. Хвала на пажњи! - завршила је тада Карлеуша у свом стилу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".