Популарна глумица Калина Ковачевић јуче је доспела на све насловне стране, будући да су се у медијима појавили наводи да је у емотивној вези са колегом Петром Стругаром.

Фото: Сарић С.

 

 

 

Њих двоје су то демантовали и навели да су само добри пријатељи, а ово је једна од ретких прилика када је глумица јавно коментарисала своју приватност, будући да је познато да те детаље настоји да задржи у своја четири зида.

Ипак, у марту ове године, Калина је потврдила да се разишла од невенчаног супруга Владимира Рековића, са којим има ћерку Анику.

- Не одустајем од љубави. Са бившим партнером сам се разишла јер сам схватила да је боље да будем сама него у вези која ме не испуњава. Међутим, од љубави не одустајем. Десиће ми се нова, сигурна сам, јер какав је то живот без љубави? Ако је нешто окончано, не мора да значи да је било неуспешно. То не значи да сада нисам срећна и испуњена. И те како јесам - рекла је она тада за магазин "Глориа".

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

 

 

Владимир Рековић је научник и ради у ЦЕРН-у, највећем центру за испитивање елементарних честица, који се налази у Швајцарској. Рођен је 1974. године у Прибоју, а шест година касније се са породицом преселио у Ужице, где је завршио основну школу и три разреда гимназије. Четврту годину гимназије Владимир је завршио у САД, а након тога и Гифорд колеџ у Северној Каролини. Од 2007. године ангажован је на планетарном пројекту у ЦЕРН, а сарађује и са државним Универзитетом у Њу Џерсију.

Како су писали медији, он и глумица упознали су се у ноћном проводу, у који Калина најпре није хтела да крене, али ју је другарица наговорила. Љубав између ње и Владимира се, како се писало, тада родила на први поглед.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

 

Као и глумица, и Владимир из првог брака има једно дете. Калина Ковачевић претходно је била удата за фудбалског менаџера Радета Ћалдовића са којим је добила старију ћерку Миону. Једном приликом говорила је о томе због чега са Владимиром није отишла пред олтар.

- Нисам удата. То је невероватно, у Србији када родите ванбрачно дете вас етикетирају као да морате да се удате. Не видим разлог зашто ми који нисмо венчани, а имамо децу, морамо да будемо у браку. Из првог брака, једног јединог који сам имала, сам родила Миону, из друге заједнице, ванбрачне, сам родила Анику. Сама живим са двоје деце и није ми јасно зашто бих морала да будем удата и да имам супруга. Не, немам и много сам срећна са две ћеркице - рекла је она својевремено у емисији "Шок ток".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Аните Манчић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".