– Да ли могу ја да се осигурам од брака? На пример, да се више не женим. Да ми направите неки уговор и да се ја осигурам и, ако се оженим и будем имао неке последице, да ме ви исплатите? - шалио се Жика у емисији "Никад није касно".

Колега из одлучујућих столица шоуа, Саша Милошевић Маре, му је тада поручио:

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

– Теби је потребно осигурање од заљубљивања - да би се затим сви надовезали с коментарима да водитељ и не сме поново да „стане на луди камен", због чега се нашао у прилично незавидној ситуацији.

Подсетимо, Жика и његова прва супруга Снежана су се растали пре много година, а од Дајане Пауновић, с којом је такође био и основао породицу, растао се 2017. Својевремено, признао је у разговору за „Хит/Информер" да је оба пута он био тај који је донео одлуку да је време да се разведе. Јакшић, наиме, верује да „треба пустити, онда када више не иде".

Фото: Теодора Ћирић

 

- Оба пута сам ја одлучио да желим развод. Није било лако донети ту одлуку, нити се она доноси у афекту. Човек мора да се најпре бори да сачува брак, али када види да не може, треба пресећи. И потрудити се да штета буде што мања. Када сам престао добро да се осећам у браковима, излазио сам из њих. Не бих желео да звучим као да се правдам, али тако је стварно било најбоље за све. Ако је за неку утеху, са обе бивше жене сам у супер односима, све смо превазишли на цивилизован начин. У разводима не треба тражити кривца, већ прихватити да постоје људи који или јесу или нису једно за друго - казао је тада он.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Андрија Јакшић - син Жике Јакшића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".