Чувени певач је недавно стао на луди камен са ћерком свог дугогодишњег пријатеља Тончија Хуљића. Грашо је са Ханом добио ћерку Албу која је постала центар њиховог света.  

Када га је Весна Дедић упитала која је најлепша зора у његовом животу, одговорио је да је то његова ћерка Алба: 

- Најлепша зора коју сам дочекао је моја зора а то је Алба, те је у преводу зора, то је моја кћер. То је зора живота.

Музичар је одговорио и када су се догодили и његови најлепши пољупци: 

- Неки су се први пољупци догађали у Сплиту - рекао је Грашо.

Певач повремено пева својој девојчици, а за успаманке је заслужна Хана: 

- Можда мало несвесно, заправо ухватим се да себи певам док њу држим у руци, јер ја нон стоп певам нешто, нон стоп певушим у кући, то ми је подсвесно. Сад јој мајка пева. Мајка има леп и анђеоски глас тако да није проблем - истакао је Петар Грашо.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/petar_graso_fan_page

 

 

- Пуно је тренутака среће, заиста их је пуно. Један од сретнијих момената је када сам се 17. 07. вратио након десет сати путовања из Охрида преко Скопља до Загреба, па аутом до Сплита када сам дошао у десет сати у породилиште и узео то мало створење у руке рекао сам сам себи: "Ово је твоје мајсторе па ти сад види". То је један моменат који никада ећу заборавити, наравно.

Водитељка се дотакла обичаја у Србији када се роди дете, односно цепања мајица:   

- Ми најчешће пијемо, ал то је нормално. То ако се неко напије, нек се цепа, али није обавезно. То вече сам био толико уморан, имао сам концерте, а она је мало раније дошла, пар дана пре него што смо ми мислили тако да ме то затекло, јер ја сам оставио тих десетак дана критичних да будем кући, али дете је мало уранило, тако да био сам толико уморан да сам само дошао код мајке и оца, тамо су били Тончи и Вјекослава и једноставно смо попили црно вино и уживали у моменту.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".