Čuveni pevač je nedavno stao na ludi kamen sa ćerkom svog dugogodišnjeg prijatelja Tončija Huljića. Grašo je sa Hanom dobio ćerku Albu koja je postala centar njihovog sveta.  

Kada ga je Vesna Dedić upitala koja je najlepša zora u njegovom životu, odgovorio je da je to njegova ćerka Alba: 

- Najlepša zora koju sam dočekao je moja zora a to je Alba, te je u prevodu zora, to je moja kćer. To je zora života.

Muzičar je odgovorio i kada su se dogodili i njegovi najlepši poljupci: 

- Neki su se prvi poljupci događali u Splitu - rekao je Grašo.

Pevač povremeno peva svojoj devojčici, a za uspamanke je zaslužna Hana: 

- Možda malo nesvesno, zapravo uhvatim se da sebi pevam dok nju držim u ruci, jer ja non stop pevam nešto, non stop pevušim u kući, to mi je podsvesno. Sad joj majka peva. Majka ima lep i anđeoski glas tako da nije problem - istakao je Petar Grašo.

Foto: Printskrin/Instagram/petar_graso_fan_page

 

 

- Puno je trenutaka sreće, zaista ih je puno. Jedan od sretnijih momenata je kada sam se 17. 07. vratio nakon deset sati putovanja iz Ohrida preko Skoplja do Zagreba, pa autom do Splita kada sam došao u deset sati u porodilište i uzeo to malo stvorenje u ruke rekao sam sam sebi: "Ovo je tvoje majstore pa ti sad vidi". To je jedan momenat koji nikada eću zaboraviti, naravno.

Voditeljka se dotakla običaja u Srbiji kada se rodi dete, odnosno cepanja majica:   

- Mi najčešće pijemo, al to je normalno. To ako se neko napije, nek se cepa, ali nije obavezno. To veče sam bio toliko umoran, imao sam koncerte, a ona je malo ranije došla, par dana pre nego što smo mi mislili tako da me to zateklo, jer ja sam ostavio tih desetak dana kritičnih da budem kući, ali dete je malo uranilo, tako da bio sam toliko umoran da sam samo došao kod majke i oca, tamo su bili Tonči i Vjekoslava i jednostavno smo popili crno vino i uživali u momentu.

BONUS GALERIJA: Pevač Dino Dvornik

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".