Домаћа публика ускоро ће моћи да ужива у првој сезони нове серије "Тунел", инспирисаној истинитим догађајима и ситуацијама у којима се налазе припадници полицијских и антитерористичких јединица, као и њихова преговарачка одељења.

Фото: О.Радошевић

 

 

Режију серије потписује Петар Ристовски, иначе син некадашњег пара Лазара и Данице Ристовски, а занимљиво је то што обоје играју у овом остварењу. То је уједно њихова прва сарадња након развода, будући да су се почетком године растали након више од четири деценије љубави.

Многи су се зато питали како ће бивши супружници функционисати и да ли је на сету било мирно, а њихов син Петар наглашава да све протиче у савршеном реду.

- Њих двоје нису имали заједничких сцена, тако да се нису ни срели на снимању. Живе један цивилизован живот, без обзира на тај развод. Све функционише нормално, као и пре. Брат и ја смо већ одрасли, тако да ту нема никаквих проблема - нагласио је Петар Ристовски за Курир.

Лазар Ристовски је, поред тога што игра главну улогу у серији "Тунел" истовремено и продуцент серије, а Петар истиче да су се расправе на снимањима углавном одвијале између њих двојице.

- Лазар и ја кад радимо смо у рату, а чим се угасе камере смо у љубави. Увек су ту питања "Зашто то мора овако? Шта сад не ваља?". Како је старији тањи је са живцима и онда не може пуно пута да понавља, али шта да радим, мене то не занима. Иначе сам такав кад радим, а њега то посебно нервира, јер је то таква ситуација у којој не може да оде, већ мора да остане у просторији - искрен је редитељ.

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, с мајком има знатно лакшу сарадњу.

- Даница још увек има живаца. Као и свака мајка, за своје дете би све учинила. Са њом је лакше радити и искрено мислим да је то обострано - каже Петар.

Подсетимо, јавност је сазнала за развод Ристовских када је Лазар у једном интервјуу почетком године испричао да је дошао крај његовом браку с Даницом и оценио ову одлуку као здраву и поштену.

- Свакако је здравије и поштеније што смо се одлучили на овакав корак. Ми смо се у последње време гледали очима које су изгубиле жар, занос и љубав која нас је грејала више од четрдесет година - рекао је глумац.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Неде Арнерић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".