Позната водитељка Марија Поповић гледаоцима је добро позната са малих екрана. Годинама се бави јавним послом и труди се да га обавља најбоље што уме. Публика је то и препознала и заволела је готово од првог дана када се појавила на телевизији.

Иако је веома познато лице Марија се труди да своју интиму и брачни живот држи иза затворених врата. Управо то је разлог због којег мали број људи зна да је удата за врло познатог новинара и водитеља једне популарне емисије.

Наиме, Марија је супруга Милана Поповића којег публика могла видети у серијалу "Моја дедовина", емисији која запуштена сеоска домаћинства претвара у дедовине са новим сјајем.

Фото: В. Данилов

 

 

Марија и Милан су у браку већ 14 година, а како круна њихове велики и искрене љубави дошла је и ћеркица Софија. 

На новинарско питање како изгледа живот са партнером исте професије Марија је са осмехом одговорила:

- Има и предности и мане. Док сам радила у информативи, снимила сам документарни филм о промени пола у Србији. Било је то пре него што се јавност отворила за ту тематику, пре него што је мајор Хелена почела о томе да прича јавно. И сву су запазили ту емисију, али сећам се да је било коментара да је то Милан заправо радио. Ето, то може да буде лоша страна, али је више оних добрих - рекла је Марија раније за домаће медије.

Милан Поповић је недавно добио награду "Ђоко Вјештица" за емисију "Моја дедовина", а Марија је тада поносно изјавила:

- Сада ће ми бити лакше да га чекам да се врати с пута. 

Милан и Марија су једно другом велика подршка, а још једном се показало да је то једини и прави рецепт за успех у послу, али и у животу уопште. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".